Sweet 

Salti 

O

Food Studio & Restaurang

Palestinskt kök med genuina smaker

127237121_2549658531998109_7156455443988

Sweet O Salti Food Studio är ett mysigt och trevligt palestinskt kök med en härlig hemkänsla. Vi har öppet till alla måndag till fredag 11:00 -18:30 och vi serverar dagens rätt med vegetarisk variant. Dagens lagas från grunden med kärlek. Det går bra att boka ditt bord, droppa in eller ta med sig. 

Vi på Sweet O Salti erbjuder catering av palestinsk mat med nya, unika och autentiska smaker. Vare sig du behöver ordna en frukost med kompisgänget, ett lunchmöte med arbetsgruppen, personalfesten för företaget eller om du ska fylla år. Vi fixar givetvis maten som passar just dig.

Vi tar även emot slutna sällskap under hela veckan 16:00-22:00! Vi erbjuder olika typer av matupplevelser/ middagar/ event för din familj, vänner, förening eller ditt företag. Vi rekommenderar 8-10 personer men vi har 16 sittplatser. 

Catering

FÖRETAGSCATERING I HELA STOCKHOLM!

Vare sig du behöver ordna en frukost, ett lunchmöte, mingel till en konferens, ett Event, en kick-off  eller en företagsfest . Vi erbjuder catering av palestinsk mat med nya, unika & autentiska smaker.

 

Ta gärna en titt på våra menyer och välj din favorit. Om du vill, så kan du komponera din egen meny. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig plocka ihop din personliga meny.

Vi tar emot din beställning senast tre dagar innan. Leveransavgift inom tullarna är 240:- Ex. moms, andra adresser varieras beroende på avstånd och tidpunkt. Ni kan även hämta maten själv.

 

Vi ser till att dina önskemål blir tillgodosedda.

1web.jpg

Resa till Palestina med smak, kultur och en fantastisk upplevelse.

BOKA EVENT, FEST & MÖTEN

Kontakta oss för att se vilka paket vi erbjuder

Vi på Sweet O Salti tar emot slutna sällskap under hela veckan 16:00-22:00! Vi erbjuder olika typer av matupplevelser/ middagar/ event för din familj, vänner, förening eller ditt företag. Vi rekommenderar  8-10 personer men vi har 16 sittplatser. 

             

* Alla mat ska förbeställa minst tre dagar innan.

 

* Dryck tar ni med själv.

 

* Vid frågor om allergier eller om ni önskar att välja vissa rätter kan ni alltid kontakta oss. Fyll i frågeformuläret här på hemsidan eller kontakta oss på info@sweetosalti.se Eller 0766500066.

 

Instagram

 

Kontakta oss idag!

Varmt välkommen att kontakta oss på Sweet O Salti Food Studio! Vi svarar gärna på era frågor och hjälper er med era funderingar. Fylla i frågeformuläret här på hemsidan eller kontakta oss på 

info@sweetosalti.se  |  Tel: 0766500066

 

Birger Jarlsgatan 99B

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Ikon

Tack för ditt meddelande!