DAGENS SPECIAL Vecka 15
Uppdaterad: apr 12
Måndag: 12:e april
Palestinskt fylld kycklingklubbfilé med ris, morot, ärtor och nötter
Serveras med Bröd, hummus, babaghanouj, muhammara och Sallad
VEGETARISK VARIANT:
Rispilaff med sojafärs, kikärtor, morot, ärtor och nötter.
Serveras med Bröd, hummus, babaghanouj, muhammara och Sallad
Tisdag: 13:e april
Palestinsk TAGINE (Högrev), Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.
Serveras med Bröd, Creme fraiche, sallad och Ris.
VEGETARISK VARIANT:
TAGINE med Kikärtor, Sojabönor, Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.
Serveras med Bröd, färskost, sallad och Ris.
Onsdag: 14:e april
Ugnsbakade Fyllda Auberginer med nötfärs, champinjoner, ost, tomatsås.
Serveras med Bröd, Couscous eller Ris och Sallad
VEGETARISK VARIANT:
Ugnsbakade Fyllda Auberginer med sojafärs, kikärtor, champinjoner, ost & tomatsås. Serveras med Bröd, Couscous eller Ris och Sallad
Torsdag: 15:e april
SAYYADIEH: Torskfilé med Saffran och Kummin-Ris, Karamelliserad Lök och fisksås.
Serveras med Bröd, Hummus och Sallad
VEGETARISK VARIANT:
VEGETARISKT Sayyadieh:
Saffran Kummin-ris med Blomkål, Halloumi, Karamelliserad lök, vegetarisksås.
Serveras med Bröd, Hummus och Sallad
Fredag: 16:e april
Grillad Kycklingklubba med kryddris, Nöttfärs, Nötter och Russin.
Serveras med Bröd, Tzatziki och Sallad
VEGETARISK VARIANT:
MUJADDARA: Gröna linser med Ris, Karamelliserad Lök och nötter.
Serveras med Bröd, Tzatziki och Sallad
