Veckans meny (Vecka 26)


Måndag: 28:e Juni

Molokhia-gryta med Ugnsbakad kyckling bröstfilé och rostade nötter

Serveras med Sallad och Gult ris


VEGETARISK VARIANT:

VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu och rostade nötter

Serveras med Sallad och Gult ris



Tisdag: 29:e Juni


KOFTA I TAHINISÅS: Palestinska köttbullar (Lamm och Kalv) med krämig tahinisås, rödlök och pinjenötter. Serveras med Sallad och ugnsbakad potatis


VEGETARISK VARIANT:

Vegetariska sojabullar med krämig tahinisås, rödlök och pinjenötter.

Serveras med Sallad och ugnsbakad potatis



Onsdag: 30:e Juni


Fyllda paprikor med bulgur och ugnsbakad kyckling bröstfilé

Serveras med Hummus, Sallad och tomatsås


VEGETARISK VARIANT:

Fyllda paprikor med Bulgur, Kikärtor, och Färskost.

Serveras med Sallad, Hummus, Babaghanouj och Tomatsås



Torsdag: 1:a Juli


Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) och körsbärstomater.

Serveras med Hummus och Sallad.


VEGETARISK VARIANT:

Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater

Serveras med Hummus och Sallad.


Fredag: 2:a Juli


MAKLOUBEH Upp och Nervänd biffgryta (Högrev), Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki


VEGETARISK VARIANT:

MAKLOUBEH Upp och Nervänd gryta med Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki





526 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla