DAGENS RÄTTER (Vecka 16)
Uppdaterad: för 3 dagar sedan
Måndag: 19:e april
Molokhia-gryta med Ungsbakad kyckling bröstfilé och gult ris
Serveras med Sallad och bröd
VEGETARISK VARIANT:
VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu, Nötter och gult ris
Serveras med Sallad och bröd
Tisdag: 20:e april
KOFTA I TAHINISÅS: Palestinska köttbullar (Lamm och Kalv) med krämig tahinisås, ugnsbakad potatis, rödlök och pinjenötter
Serveras med Sallad och Ris
VEGETARISK VARIANT:
Vegetariska sojabullar med krämig tahinisås, ugnsbakad potatis, rödlök och pinjenötter.
Serveras med Sallad och Ris
Onsdag: 21:e april
Fyllda paprikor med bulgur, ugnsbakad kyckling bröstfilé och tomatsås
Serveras med Sallad och bröd
VEGETARISK VARIANT:
Fyllda paprikor med Bulgur, Kikärtor, Tomatsås och Färskost.
Serveras med Sallad, bröd, Hummus och Babaghanouj.
Torsdag: 22:e april
Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA), paprika och körsbärstomater.
Serveras med Sallad och Bröd.
VEGETARISK VARIANT:
Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater
Serveras med Sallad, Bröd.
Fredag: 23:e april
MAKLOUBEH (Upp och Ner) Biff (Högrev), Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter.
Serveras med Sallad, bröd och Tzatziki
VEGETARISK VARIANT:
MAKLOUBEH (Upp och Ner) Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter
Serveras med Sallad, bröd och Tzatziki
