DAGENS RÄTTER (Vecka 16)

Uppdaterad: för 3 dagar sedan


Måndag: 19:e april

Molokhia-gryta med Ungsbakad kyckling bröstfilé och gult ris

Serveras med Sallad och bröd


VEGETARISK VARIANT:

VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu, Nötter och gult ris

Serveras med Sallad och bröd



Tisdag: 20:e april

KOFTA I TAHINISÅS: Palestinska köttbullar (Lamm och Kalv) med krämig tahinisås, ugnsbakad potatis, rödlök och pinjenötter

Serveras med Sallad och Ris


VEGETARISK VARIANT:

Vegetariska sojabullar med krämig tahinisås, ugnsbakad potatis, rödlök och pinjenötter.

Serveras med Sallad och Ris



Onsdag: 21:e april

Fyllda paprikor med bulgur, ugnsbakad kyckling bröstfilé och tomatsås

Serveras med Sallad och bröd



VEGETARISK VARIANT:

Fyllda paprikor med Bulgur, Kikärtor, Tomatsås och Färskost.

Serveras med Sallad, bröd, Hummus och Babaghanouj.



Torsdag: 22:e april


Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA), paprika och körsbärstomater.

Serveras med Sallad och Bröd.



VEGETARISK VARIANT:

Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater

Serveras med Sallad, Bröd.


Fredag: 23:e april

MAKLOUBEH (Upp och Ner) Biff (Högrev), Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter.

Serveras med Sallad, bröd och Tzatziki


VEGETARISK VARIANT:

MAKLOUBEH (Upp och Ner) Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter

Serveras med Sallad, bröd och Tzatziki





126 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2023 by Sweet O Salti.