Veckans meny (Vecka 34)
Måndag: 23:e Augusti
Molokhia-gryta med Ugnsbakad kyckling bröstfilé och rostade nötter
Serveras med Sallad och Gult ris
VEGETARISK VARIANT:
VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu och rostade nötter
Serveras med Sallad och Gult ris
Tisdag: 24:e Augusti
KOFTA I TAHINISÅS: Palestinska köttbullar (Lamm och Kalv) med krämig tahinisås, rödlök och pinjenötter. Serveras med Sallad och ugnsbakad potatis
VEGETARISK VARIANT:
Vegetariska sojabullar med krämig tahinisås, rödlök och pinjenötter.
Serveras med Sallad och ugnsbakad potatis
Onsdag: 25:e Augusti
Fyllda paprikor med bulgur och ugnsbakad kyckling bröstfilé
Serveras med Hummus, Sallad och tomatsås
VEGETARISK VARIANT:
Fyllda paprikor med Bulgur, Kikärtor, och Färskost.
Serveras med Sallad, Hummus, Babaghanouj och Tomatsås
Torsdag: 26:e Augusti
Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) och körsbärstomater.
Serveras med Hummus och Sallad.
VEGETARISK VARIANT:
Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater
Serveras med Hummus och Sallad.
Fredag: 27:e Augusti
MAKLOUBEH Upp och Nervänd biffgryta (Högrev), Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki
VEGETARISK VARIANT:
MAKLOUBEH Upp och Nervänd gryta med Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, Tomater, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki
