Veckans meny (Vecka 36)
Uppdaterat: 5 sep. 2021
Måndag: 6:e Sept
Molokhia-gryta med Ugnsbakad kyckling bröstfilé och rostade nötter.
Serveras med Sallad och Gult ris
VEGETARISK VARIANT:
VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu och rostade nötter.
Serveras med Sallad och Gult ris
Tisdag: 7:e Sept
Palestinsk TAGINE (Högrev), Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.
Serveras med Creme fraiche, sallad och Ris
VEGETARISK VARIANT:
TAGINE med Kikärtor, Sojabönor, Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.
Serveras med färskost, sallad och Ris
NY RÄTT Onsdag: 8:e Sept
(Kubbe bil Labban) Bulgur bollar fylld med köttfärs och serveras i yoghurtsås.
Serveras med Sallad, Ris och pinjenötter
VEGETARISK VARIANT:
Vegetariska sojabullar i yoghurtsås.
Serveras med Sallad, Ris och pinjenötter.
Torsdag: 9:e Sept
Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) och körsbärstomater. Serveras med Hummus och Sallad.
VEGETARISK VARIANT:
Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater. Serveras med Hummus och Sallad.
Fredag: 10:e Sept
MAKLOUBEH Upp och Nervänd biffgryta (Högrev), Kryddris, Auberginer, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki
VEGETARISK VARIANT:
MAKLOUBEH Upp och Nervänd gryta med Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki
