Veckans meny (Vecka 36)

Uppdaterat: 5 sep. 2021

Måndag: 6:e Sept

Molokhia-gryta med Ugnsbakad kyckling bröstfilé och rostade nötter.

Serveras med Sallad och Gult ris


VEGETARISK VARIANT:

VEGETARISK Molokhia-gryta med ugnsbakad Tofu och rostade nötter.

Serveras med Sallad och Gult ris


Tisdag: 7:e Sept

Palestinsk TAGINE (Högrev), Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.

Serveras med Creme fraiche, sallad och Ris


VEGETARISK VARIANT:

TAGINE med Kikärtor, Sojabönor, Morot, Auberginer, Tomater, Potatis, Vitlök, Lök, Rosmarin, Palestinska kryddor och Granatäpple Molasses.

Serveras med färskost, sallad och Ris


NY RÄTT Onsdag: 8:e Sept

(Kubbe bil Labban) Bulgur bollar fylld med köttfärs och serveras i yoghurtsås.

Serveras med Sallad, Ris och pinjenötter


VEGETARISK VARIANT:

Vegetariska sojabullar i yoghurtsås.

Serveras med Sallad, Ris och pinjenötter.


Torsdag: 9:e Sept

Ugnsbakad Lax med ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) och körsbärstomater. Serveras med Hummus och Sallad.


VEGETARISK VARIANT:

Halloumi med Ugnsrostad chilipotatis (BATATA HARRA) paprika och körsbärstomater. Serveras med Hummus och Sallad.

Fredag: 10:e Sept

MAKLOUBEH Upp och Nervänd biffgryta (Högrev), Kryddris, Auberginer, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki


VEGETARISK VARIANT:

MAKLOUBEH Upp och Nervänd gryta med Blomkål, Kikärtor Kryddris, Auberginer, morötter, potatis och Nötter. Serveras med Sallad och Tzatziki










136 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla